Husmor Lisa gör gästspel med Kinna på Haga gård, Skillinge Österlen

Njut av en gastronomisk kväll på Österlen när två matentusiaster förenas i matlagning på idylliska Skillinge.

UPPLEV ÖSTERLENS FÖRSTA SPARRIS   Husmor Lisa gästspelar tillsammans med Kinna Hård af Segerstad vid en serie restaurangkvällar på vackra Haga på Skillinge på Österlen. Den första 10-11 maj har Österlensk sparris i fokus.

Husmor Lisa, känd för att förädla det som växer vilt, rakt utanför dörren och lokala råvaror till kulinariska mästerverk – samt Kinna Hård af Segerstad med djupa rötter i den skånska myllan och från en gård där hemlagad mat är en älskad tradition – garanterar en rolig och välsmakande upplevelse på Österlen. De lyfter vid dessa restaurangtillfällen fram råvaror i den närmaste trakten runt Skillinge och Österlen. Rätterna skapas med blommor, växter från stranden, fisk från havet, vilt från skogen och lokalt vin samt grönsaker från bönderna runt omkring. Är ni intresserade kan vi också guida er till de bästa gårdsbutikerna dagen efter.

Vill du bo på Haga? Vi erbjuder Bed and Breakfast vid de här tillfällena.

10-11 MAJ SPARRISTEMA - Femrätters middag med Österlenssparris i fokus 995 kr.

Vinpaket med lokala och europeiska viner 895 kr. 

11-12 OKTOBER: SKILLINGEDAGARNA – Femrätters skördemiddag med fokus vilt skapad av höstens bästa råvaror 995 kr.

Vinpaket med lokala och europeiska viner 895 kr. 

Boka och förbetala middagen. Vinpaketet betalas på plats.

 

This is the title

Boka middagen i vår kalender här.