Mat med intensiva smaker och som följer naturens rytm

Välkommen till Finaste av Lisa – vi inte bara följer säsongen – vi odlar, lägger in, letar i skogen och köper från svenska bönder. Du är välkommen som gäst i vår restaurang och du kan beställa hem våra delikatesser i webbutiken. Gå med i Lisas kretsloppsvärld och beställ basvaror gjorda på svenska råvaror elegant konserverade i klassisk glasburk. Du kan även få dina egna råvaror omhändertagna och därmed få dem i personliga glasburkar. Genom att bevara råvaror med traditionella metoder såsom torka, röka, syra, sylta och salta kan vi på ett naturligt sätt leva av det vi hittar hela året. Lisas mat är alltid en intensiv smakupplevelse.

Mer om restaurangen
IMG_38022

Boka bord

Under sommaren är restaurangen öppen. I december tar vi emot er på Lisas klassiska julmiddag.

Vi tar på tillgängliga tider emot sällskap från 2 och uppåt. Bokningarna görs från 17-18.30 och normal sluttid är 22.00.

Andra datum kan du göra en request för att boka ett sällskap i taget på 5-20 personer. Vi återkommer om ditt preliminärbokade datum fungerar.

Se bokningsappen på sidan. Har du andra frågor, maila lisa@husmorlisa.se

Genom webbutiken kan du beställa de råvaror Lisa valt ut och förädlat. Alla specialiteter säljs i vackra glasburkar för att slippa konserveringsmedel och onödigt svinn.

IMG_37988
Foto 2020-06-11 16 41 14

Företagsaktiviteter

Matlagningsaktivitet med vacker utsikt för företaget, drinkblandning på vår terrass med kompisgänget, konferens med ledningsgruppen eller bröllopsmiddag för det lilla sällskapet – på Fine Home Dining finner du den perfekta hide away-platsen för din aktivitet.

I avskildhet, lugn och ro med fantastisk mat, bara en timme med båt eller 35 minuter med bil från Stockholm city. Njut av en annorlunda upplevelse!

Lisa kan också laga mat med din grupp på andra platser eller besöka er middag för matlagning. Läs mer under företagsaktiviteter.

Mer om Företagsaktiviteter
Foto 2021-11-25 14 29 23

Julbord

Mer om Företagsaktiviteter

Årets julbord 2022. Lisas goda hemodlade maträtter med familjerecept i generationer. Mormors vackra juldukningar och barnens julgodis. En middag i sju serveringar med hemgjorda dryckespaket. Boka här.http://www.finastelisa.se/julbord-julmiddag-skargard-vaxholm-handgjord-lokala-ravaror/

Om Husmor Lisa

Möt Lisa, civilekonomen från Handelshögskolan som blev kock sent i livet och startade en av Sveriges första godkända hemmarestauranger i sin skärgårdsvilla. Idén är att driva en exklusiv restaurang i ett vackert hem med råvaran rakt utanför fönstret. Lisa är också aktiv i gastronomisverige, har tävlat i Årets kock och engagerar sig för att lyfta fram kvinnliga kockar.

Mer om Lisa
Lisa i matsalen

Nyheter

  • Rieslingmiddagar med sparristema i juni

    Den 2, 3 och 4 juni samt den 10 och 11 juni tar vi det sista greppet om den fina svenska sparrisen både grön och vit, vaktel från Rosa Skattlådan, asiatisk råbiff, hemgjord ricotta och många fler fina råvaror i en femrätters meny. Grönsaker och blommor från trädgården. Vi serverar......

  • Nu finns påskmaten i vår butik

    Hos Finaste av Lisa hittar du nu en full påskmeny och påskmat för beställning I finaste av Lisas webbshop hittar du nu många rätter till påsk. Det finns både en färdig påskmeny att beställa för leverans samt mat i lösvikt är du beställer olika delar själv att komplettera dina egna rätter på påskbordet.......

  • Nya datum och nu finns restaurangbokningen på hemsidan!

    En nyhet är att vi nu lagt upp ett bokningssystem på hemsidan där ni kan boka de tillgängliga restaurangdatumen. Vi har lagt ut alla tillgängliga datum i detta system så det kommer att vara enklare att boka bord hos Husmor Lisa Fine Home Dining. Vi......