Mat med intensiva smaker och som följer naturens rytm

Välkommen till Finaste av Lisa – vi inte bara följer säsongen – vi odlar, lägger in, letar i skogen och köper från svenska bönder. Du är välkommen som gäst i vår restaurang och du kan beställa hem våra delikatesser i webbutiken. Gå med i Lisas kretsloppsvärld och beställ basvaror gjorda på svenska råvaror elegant konserverade i klassisk glasburk. Du kan även få dina egna råvaror omhändertagna och därmed få dem i personliga glasburkar. Genom att bevara råvaror med traditionella metoder såsom torka, röka, syra, sylta och salta kan vi på ett naturligt sätt leva av det vi hittar hela året. Lisas mat är alltid en intensiv smakupplevelse.

Mer om restaurangen
IMG__44368
IMG_38022

Boka bord

Just nu kan du förboka en middag på vissa fredagar, lördagar och söndagar under sommar och höst. I december tar vi emot er på Lisas klassiska julmiddag.

Vi tar på tillgängliga tider emot sällskap från 2 och uppåt. Bokningarna görs från 17-18.30 men sluttid är alltid 22.00.

Andra datum kan du göra en request för att boka ett sällskap i taget på max 16 personer. Vi återkommer om ditt preliminärbokade datum fungerar.

Se bokningsappen på sidan. Har du andra frågor, maila bokning@husmorlisa.se

Genom webbutiken kan du beställa de råvaror Lisa valt ut och förädlat. Alla specialiteter säljs i vackra glasburkar för att slippa konserveringsmedel och onödigt svinn.

IMG_37988
Foto 2020-06-11 16 41 14

Företagsaktiviteter

Matlagningsaktivitet med vacker utsikt för företaget, drinkblandning på vår terrass med kompisgänget, konferens med ledningsgruppen eller bröllopsmiddag för det lilla sällskapet – på Fine Home Dining finner du den perfekta hide away-platsen för din aktivitet.

I avskildhet, lugn och ro med fantastisk mat, bara en timme med båt eller 35 minuter med bil från Stockholm city. Njut av en annorlunda upplevelse!

Lisa kan också laga mat med din grupp på andra platser eller besöka er middag för matlagning. Läs mer under företagsaktiviteter.

Mer om Företagsaktiviteter

Om Husmor Lisa

Möt Lisa, civilekonomen från Handelshögskolan som blev kock sent i livet och startade en av Sveriges första godkända hemmarestauranger i sin skärgårdsvilla. Idén är att driva en exklusiv restaurang i ett vackert hem med råvaran rakt utanför fönstret. Lisa är också aktiv i gastronomisverige, har tävlat i Årets kock och engagerar sig för att lyfta fram kvinnliga kockar.

Mer om Lisa
Lisa i matsalen

Nyheter

  • Nya datum och nu finns restaurangbokningen på hemsidan!

    En nyhet är att vi nu lagt upp ett bokningssystem på hemsidan där ni kan boka de tillgängliga restaurangdatumen. Vi har lagt ut alla tillgängliga datum i detta system så det kommer att vara enklare att boka bord hos Husmor Lisa Fine Home Dining. Vi......

  • Beställ påskmaten från Lisa!

    Dags för påsk 🐣 Jag har följande för avhämtning till påskbordet. Hämtas skärtorsdag eller långfredag före 12. Beställ på sms till 0702009414 senast onsdag den 31 mars. Lisas goda sillar: Currysill 140 (6 p) Inlagd sill  140 (6 p) Dijonsill  140 (6 p) Champagnesill med......

  • NYHET – beställ ett digitalt julbord med leverans i stockholm inom två timmar

    DIGITALT julbord – vi kör ut till era anställda Då vi i år haft större sällskap som inte kan besöka oss så har kan vi nu erbjuda det digitala julbordet ❤️ Husmors fina julbord kommer i paket utkörda till era anställda\familj inom två timmar (beroende på......