HUSMOR LISA BLOG


latest from Lisa

Koka egen hållbar hallonsylt
15 July 2023 | 11:46 am
Sommar☀️ Hallonen mognar i backarna. En ljuv smak och ett ömtåligt bär. Men lätt att bevara med gott pektininnehåll för en fin sylt. Välj själv, en...
Ungt Champagnehus arbetar med modern perfektion baserad på kunskap
30 March 2023 | 1:31 pm
LISAS VINVAL- Champagne ThiènotTill restaurangen köper jag olika Champagne för olika tillfällen och det är fascinerande hur de varierar så mycket i stil. Klimatförändringarna är...
30 March 2023 | 11:55 am
 Allmänt Champagne inläggDet spännande med att så många olika Champagnehus börjar arbeta biodynamiskt, modernt, naturligt, ekologiskt och gräver i historien är att vinintresserade konsumenter får...
Lisas tips för energismart matlagning
23 January 2023 | 9:23 am
Det finns mycket energi att snåla in på. Jag har byggt mitt restaurangkök för egna pengar och lever på inkomsterna från Husmor Lisa så under...
Fine Food Travel Guide: den kompletta ÅREGUIDEN
19 January 2023 | 3:31 pm
NYHET: Lisas Fine Food Travel GuideRoligt att så många som uppskattade mina mat, vin- och reseguider när jag skrev på Realtid. Jag reser mycket och en...