Wine Makers Dinner hos Husmor Lisa 30 januari

09 jan Wine Makers Dinner hos Husmor Lisa 30 januari

Husmor Lisa och vinimportören Gladivin bjuder in till Winemaker dinner med den fascinerande vinmakaren Christophe Lanson från Domaine Leyre-Loup i Beaujolais. Ni har sedan starten kunnat dricka vin från Leyre-Loup hos Husmor Lisa. Den här kvällen kan ni avnjuta fyra rätter anpassat till årets Beaujolais Nouveau. Kvällen inleds med ett samtal med Christophe och därefter serveras du en fyrarätters middag i kombination med Christophes fantastiska viner.

Christophe Lanson är en fascinerande vinmakare. Han har en oortodox inställning till hur vin från Beaujolais ska tillverkas och smaka. Christophe fokuserar på att få fram kroppen och strukturen i sina viner, medan många andra i området koncentrerar sig på att få fram den typiska lätta och friska fruktigheten. För att komma från Beaujolais är hans viner därför relativt kraftfulla, med fin syrlighet och klart märkbara tanniner. Gladivin har samarbetat med Christophe Lanson i två år och har nu lyckats övertala honom att besöka ett vintrigt Sverige.

MENY 30/1 à 895 kronor inklusive viner till alla rätter

Rödbetravioli på blåmögelost från Vallgarn, rökt rapsolja från Brunnsholms säteri, fjällröding, olivblomma & fläderbärskapris

Smörstekt brioche, Husmors vildandleverpaté med vildhallonbalsamico & heminlagd cornichon

Svensk anka, med Mille Feille på potatis & Rosmarin, körsbärssås

Variation på jordgubbar

Bjud någon du bryr dig extra mycket om på en oförglömlig Wine maker dinner hos Husmor Lisa i Waxholm. Härliga Ombergsturisthotell arrangerar också Winemakers dinner.

Läs mer om vinmakaren här:

http://www.gladivin.se/beaujolais-forsta-anhalten-pa-var-vinresa

BOKA GENOM MAIL TILL LISA bokning@husmorlisa.se

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.