Webbutik

Finaste Lisa - Svensk säsong i glasburk

Finaste av Lisa är en hållbar värld av exklusiv mat på enbart svenska råvaror i vackra steriliserade glasburkar. Lisa skapar närproducerade maträtter och delikatesser – på råvaror som ofta säljs importerade. Ett helt kretslopp på fina svenska tomater bland annat. Och lokala mejeriprodukter av högsta kvalitet. Färdiga rätter att ta fram till en lyxigare vardagsmiddag.

Sterilisering på glasburk innebär längre hållbarhet helt utan konserveringsmedel. Ingå i vår cirkulära värld, om du så önskar hämtar vi burkarna vid nästa leverans och fyller på nytt. Vi erbjuder ett lyxigt utbud av basvaror att ha i kylskåpet för en lättare och mer närproducerad mathållning. Maträtter lagade med kärlek och omtanke på enbart svenska råvaror utan skräp.

Mamma Lisas tomatsås_lowres
Lisas syrade smör2
IMG_37992

Lämna in din egen skörd och få egna glasburkar med ditt namn! Bidra till vårt kretsloppHar du svarta vinbär, hallon eller kryddor i din trädgård som du inte hinner ta hand om? Lämna in dem med nästa leverans! Lisa tar hand om dem, vi skapar ett exklusivt recept till dig och du får burkar med ditt eget namn på. Att ge bort vid middagar och fester. Exklusiv, skräddarsydd och härlig produkt som bidrar till vårt kretslopp. Har du så mycket att du inte heller hinner plocka? Kontakta oss så skickar vi vårt plock-team för att ta hand om råvarorna.

Kundservice vid frågor: info@finastelisa.se

Telefon för webbutik: 070 794 88 22 – maila helst.

I am raw html block.
Click edit button to change this html