Vill du jobba hos Husmor Lisa?

15 maj Vill du jobba hos Husmor Lisa?

HUSMOR LISA SÖKER PERSONAL – GILLAR DU MAT & ODLING?

Husmor Lisa är en restaurang med hög ambition som odlar egen råvara, lagar mat med omsorg om råvaran och använder endast lokalproducerade produkter. Jag söker nu deltidspersonal för olika arbetsuppgifter i verksamheten.

SERVERING, KÖKSBITRÄDE/KOCK & DISKARE TILL JULBORDET

Just nu söker jag diskare & serveringspersonal som kan arbeta under december då jag har julbord 4 dagar per vecka, samt säljer julmatsprodukter. Husmor Lisa är inte en stor restaurang varför jag söker flexibla personer som kan hoppa in och servera professionellt men även stå i disken alternativt arbeta med enklare matlagning/lägga upp mat. Serveringsvana på restaurang är ett krav för serveringspersonal. För kock och köksbiträde vill jag att du har vana av restaurangkök.

ASSISTENT – RESTAURANGCHEF/KOCK

Jag söker min andreman eller kvinna som kan ansvara löpande för administration, planering, inköp och schemaläggning samt gärna också matlagning. Jag söker dig som har erfarenhet från matlagning professionellt i någon form och vill bli en del av ett växande matföretag. Jag ser gärna att du är en driven person som kan tänka sig att ta eget ansvar för enskilda uppdrag eller delar av verksamheten (restaurang – catering – mathantverksprodukter). Dina egenskaper är att du är strukturerad, organiserad och social, van att ta kunder och människor. Du får gärna ha erfarenhet av logistik, leveranser och produktionsplanering i mindre företag. Att du är intresserad av mat nästintill på detaljnivå ser jag som en förutsättning. Det är bra om du har någon form av ledarerfarenhet. Kontakter i branschen är också ett stort plus.

Tjänsten är deltid eller heltid beroende på din profil/erfarenhet.

SÄSONGSJOBB ODLING & KÖK SOMMAR 2014

Extrajobb i skörd och produkttillverkning – från maj månad och fram till september söker jag dig som kan och vill arbeta utomhus med utplantering, grävning, odling, rens och skörd samt även i kök med förädling av matprodukter. Vid arbete i köket krävs erfarenhet av restaurangkök eller godkänt livsmedelskök. Försäljning på marknader kan också ingå i arbetsuppgifterna – har du arbetat med att sälja produkter på mathantverksdagar och marknader söker jag även någon som kan representera Husmor Lisa väl.

Körkort är ett plus men ingen nödvändighet för alla tjänster.

Kontakta mig på lisa@husmorlisa.se med en ansökan och CV om du är intresserad.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.