Succé för sommarlunchen på terrassen

30 jul Succé för sommarlunchen på terrassen

ros 2 terrasslunch dukatI sommar har det i princip varit fullbokat på Husmor Lisas terrasslunch, tack alla som varit här! Nu stänger vi i två veckor för lite semester, fram till den 16 augusti då vi återgår till vanligt schema med fredagsmat och Á La Carte-restaurangen öppen lördagar. Vill ni boka för ett större sällskap går det bra att boka alla dagar i veckan (se under mat- och trädgårdsstudio). Varmt välkomna!

Många har den här sommaren åkt ut hit till Resarö för att äta lunch på vår fina terrass, med havet åt alla håll. Här har det serverats skärgårdens mest lokala (och godaste måste jag nog själv säga) terrasslunch fisktallrikhamburgare, fina fisktallrikar med Dagens fångst, varav mycket hemrökt fisk förstås samt vackra blommor och hemodlat därtill.

 

Halloumi tomater basilikaSuccé gjorde också Husmor Lisas nya samarbete med Ostmakeriet – där deras grillost röks av Husmor Lisa och sedan läggs den på grillen – osten ”Resarö Sommar”. Den har serverats på burgaren med Resaröketchup och också som husets Caprese med rökt olja, rökt ost och tre sorters basilika.

svdMånga tog sig hit efter att ha läst den fina artikeln i Svenska Dagbladet. Lunchen kommer givetvis igen nästa sommar, projektet då är att skapa en bättre båtbrygga så att vi kan ta emot fler gäster båtvägen. Väl mött inför en underbar skördetid i augusti/september då det finns mycket i rabatter och växthus att lägga på tallriken.

Boka gärna bord då det ofta är fullt! Vi finns numera på bookatable, se kolumnen här bredvid.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.