Skördesäsongen i gång hos Husmor Lisa Rök och Kök

19 aug Skördesäsongen i gång hos Husmor Lisa Rök och Kök

Halloumi tomater basilikaVarmt välkomna att boka bord hos Husmor Lisa Rök & Kök i höst – en riktigt mathantverksrestaurang i närskärgården. Vi finns på 35 minuter med bil från Stockholm City. Restaurangen är öppen lördagar 17-23 året runt.

Nu växer det i rabatterna och Husmor skördar tomater & chili i vackra färger, av dem blir det den berömda Resaröketchupen men också rätter som Äppelträrökt Caprese på Resarö Sommar – en grillost från Ostmakeriet på Rindö rökt av Husmor Lisa, och hemfiskad aborre-ceviche  i restaurangen. Vi röker fisk, kött, ost och olja själva med gammaldags metoder.

Ny, uppdaterad höstmeny finns nu under restaurangfliken, gå in och titta på vad jag får fram ur rabatterna. Hela matlagningen bygger på vad jag får tag i från bönder och småproducenter eller det som jag odlat själv i växthus och grönsaksland – eller plockat i skogen.

Har just återvänt från en resa till Värmland där skogarna var fulla med stora, vackra blåbär så just nu är det mycket blåbär i desserterna. Varmt välkommen!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.