Skörden på gång. Julbordet bokningsbart!

26 aug Skörden på gång. Julbordet bokningsbart!

Husmor Lisa skördar i skog och trädgård, just nu läggs det in cornichons och ättiksgurka till julbordets hemlagade paté och korv, förstås de julkryddade rödbetorna till Moster Karins kalvsylta.Lantpaté & ättiksgurka

Även i år köper jag en hel gris från Roslagen som ska göras till diverse godsaker på julbordet, precis som förr. Och blåbärsglöggen är i full produktion. Kanske känns det lite långt borta men bokningarna börjar trilla in.

jul och nyårsbilder 2011 890

 

 

 

Säkerställ er plats på Skärgårdens mest närproducerade julbord, endast 35 minuter från Stockholm City – här på sköna Resarö. Julbordet är upplagt för bokning i kalenderna här i högra marginalen! Redan nu…

Julbordet kostar 595 kronor exklusive dryck. Även i år finns spännande lokala öl och hemkryddade snapsar från skog, trädgård och hav på menyn. Örter ni inte visste fanns! Kamera mars 2011 392

VÄLKOMNA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.