Nu träffar du Lisa på Aveqia

04 sep Nu träffar du Lisa på Aveqia

Husmor Lisa finns nu på Aveqia Stockholm

I fem år har Lisa Lönner Pulkkinen drivit Fine Home Dining i familjens hus vid vattnet på Resarö där gästerna äter avsmakningsmeny på ärvda möbler och familjens porslin med vacker utsikt över fjärden. Från och med den 30 augusti stänger restaurangen för allmänheten men det går fortfarande att göra bokningar av företagsaktiviteter och sällskap via Aveqia.

  • Jag känner mig så glad och djupt tacksam för allt beröm jag får för maten och miljön, hur unikt detta koncept är, alla toppbetyg – och de gäster som återkommer igen och igen. Jag har verkligen haft så otroligt roligt dessa år. Samtidigt har det under fullsatta perioder varit stökigt för familjen att ha gäster varje helg och var sak har ju sin tid, säger Lisa.

Lisa har nått de mål hon satte upp med restaurangen som var att gå från husmors-matlagare till kock på hög nivå och att leverera gastronomi med trädgård och skog som skafferi, helt kompromisslöst med intensiva smaker, enligt hennes egen filosofi. Att kunna leva på sin verksamhet trots att den är småskalig och arbeta helt kemikaliefritt och utan svinn har också varit viktiga mål för matlagningen. Ett annat mål var att bli bedömd i White guide.

  • På lång sikt vill jag hitta en modell för att kunna starta Fine Home Dining på annan plats i det fall att jag hittar rätt lokal och finansiär, dock är detta helt utan stress. Nu tänker jag själv njuta av vår fina plats, fortsätta laga mat på fantastiska Aveqia och arbeta med utvalda kommunikationsprojekt inom mat, säger Lisa Lönner Pulkkinen som sedan tidigare har en 30-årig karriär från PR, trendspaningar och event, bland annat på MTV och PS Communication.

Husmor Lisa kan vid rätt prislapp och intelligent övertalning möjligen att öppna upp hemmet för företagsmiddagar, fester och event i samarbete med Aveqia. Det populära julbordet går att boka från den 14-23 december. Lisa är tillsammans med Linn Söderström också drivande i deras gemensamma projekt TakeOver Sverigeturné som fortsätter gästspel runt om i landet.

Köket står ju kvar och hon fortsätter vidareutveckla de populära hantverksmässiga produkterna som Resaröketchup, Resarö sommar-ost, ogrässalt, marmelader och liknande. Catering går också att boka. Lisa Lönner Pulkkinen går fortsatt att boka som föredragshållare för trendspaningar, matlagninsaktiviteter och moderator som alltid.

För kontakt, Lisa Lönner Pulkkinen lisa@husmorlisa.se eller 070 200 94 14

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.