Nu finns påskmaten i vår butik

04 apr Nu finns påskmaten i vår butik

Hos Finaste av Lisa hittar du nu en full påskmeny och påskmat för beställning

I finaste av Lisas webbshop hittar du nu många rätter till påsk. Det finns både en färdig påskmeny att beställa för leverans samt mat i lösvikt är du beställer olika delar själv att komplettera dina egna rätter på påskbordet.

Påskmenyn är inspirerad av vår och säsongen utanför. Allt kommer färdigt med tydliga instruktioner för upplägg och uppvärmning:

Ostkryddad tartlette med äggcrème, fermenterad grön Gotlandssparris och vit sparris. Sås på brynt smör, hemgjord Créme Fraiche och forellrom.

Kryddsotad lammfilé från Uppland, serveras med ångad rotselleri, spritärter, rostad getost och sås på lammfond, karamelliserad grädde och ramslök. 

Pavlova med rosmaräng, lemon curd, vit chokladbavarois och violkryddad rabarber.

Glasrökt röding

Finaste av Lisas utbud av påskmat

I butiken finner du mat på lösvikt. Förstås finns Lisas erkänt goda sill, både gravad lax och den goda, glasiga hemrökta rödingen, en mängd fylliga och påskiga såser. En fin delikatess är förstås den första vita sparrisen skalad och perfekt tillredd. För dig som vill prova en riktigt fin delikatess har vi svenska vackra vaktelägg med örtsalt. Förstås finns de klassiska köttbullarna och lammsteken.

Sillar på rad

Många har sagt det, även de som normalt sett inte äter sill. Lisa gör de godaste sillarna. De gula är med – currysillen med färsk ingefära och chili och även dijonsill med fänkålsdill såklart. Champagnesill med löjrom är en delikatess som de flesta som vill unna sig något extra uppskattar. Nu till påsk finns de alla att beställa och en nyhet är att du kan beställa alla sorter i paket.

Påsken är också sötsakernas högtid där hela vårt fina sortiment av marmelader, kakor, maränger och godis finns samt även en frisk och fin Lemon Curd på burk.

Du beställer senast på söndag 10 april och vi har leverans alla dagar tisdag till och med kl 11 på påskafton. Bor du i närheten av Resarö så går det bra att undvika leveranskostnad genom att hämta hos Lisa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.