05 maj Mat och whisky i kombination – provning i skärgårdsmiljö
Provning av svenska whiskysorter – med mat därtill
Fredag den 22 maj kl 19 hos Husmor Lisa på Resarö, Vaxholm
Sverige håller på att utvecklas till en whiskynation av rang och Husmor Lisa Rök och kök anordnar i samarbete med Nordic Whisky Capital en provning av fem utvalda whiskysorter från svenska destillerier, allt från helt nytt destillat till den mest lagrade man kan få tag på i Sverige. Whisky är en unik dryck som kräver tid och nu ligger många fantastiska sorter på lagring runt om i Sverige.
Håkan Jarskog från Nordic Whisky Capital berättar om whiskyproduktion och vad som utmärker svensk whisky jämförelsevis med andra nationer. Han spanar också i framtidens whiskyproduktion i Sverige. Lisa lagar fem små rätter som i smak är anpassade till de olika whiskysorterna.
Provningen kostar 495 kronor, efteråt finns möjlighet att boka bord i restaurangen (vid fint väder på terrassen) för att äta middag.
Provningen börjar kl 19.00 och är klar ca kl 20.30
Boka på www.husmorlisa.se i bokningskalendern, på mail bokning@husmorlisa.se eller på Bookatable. Ange om ni vill äta middag efteråt.
Sorry, the comment form is closed at this time.