Husmor Lisa söker ny personal

14 apr Husmor Lisa söker ny personal

HUSMOR LISA SÖKER PERSONAL – GILLAR DU MAT & ODLING?

Husmor Lisa är en restaurang med hög ambition som odlar egen råvara, lagar mat med omsorg om råvaran och använder endast lokalproducerade produkter. Jag söker nu hel- och deltidspersonal för olika arbetsuppgifter i verksamheten.

Service Manager (restaurangchef) & serveringspersonal – deltid

Jag söker serveringspersonal som kan arbeta deltid lördagar samt oftare under maj, juni och juli. Jag söker erfarna servitörer som kan kommunicera med gästen om unika råvaror och en unik restaurangupplevelse.

Hittar jag rätt person finns också en tjänst som ansvarig för hela matsalsupplevelsen, inklusive bokning, servering, inköp & planering, kundkontakt, gästmottagande, sommelier, offert, dukning och inredning. Du kompletterar mig och gör att Husmor kan koncentrera sig mer på råvara och kök samt ledning av företaget. Du tar hand om gästerna och låter dem uppleva den unika miljön och de unika råvarorna. Gillar du inredning och att försöka få fram en vacker matsal utan att alltid köpa nytt är det ett plus, vi arbetar med ärvda möbler och återvinning. Vi dekorerar med naturen. Denna tjänst kräver tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. Du ska vara kommunikativ, service minded, administrativt lagd och extremt driven då du får stort ansvar. Vi är en liten restaurang som drivs av familjen och därför måste du kunna rycka in i högt som lågt och trivas i en kreativ miljö. Gillar du att odla och laga mat så kan du även arbeta i köket och utanför. Intresse och kunskap om vin är ett stort plus.

Under sommaren arbetar du här vid vattnet på Resarö, 35 minuter med buss från Stockholm city. Här kan du både bada och äta gott på jobbet!

Husmor Lisa är inte en stor restaurang varför jag söker flexibla personer som kan hoppa in och servera professionellt men även stå i disken alternativt arbeta med enklare matlagning/lägga upp mat.

SÄSONGSJOBB ODLING & KÖK SOMMAR 2014

Extrajobb i skörd och produkttillverkning – från maj månad och fram till september söker jag dig som kan och vill arbeta utomhus med utplantering, grävning, odling, rens och skörd samt även i kök med förädling av matprodukter. Målning och annat byggarbete kan ingå. Här krävs ingen egentlig erfarenhet av restaurangkök men jag söker dig som gillar att hugga i och är noggrann i ditt arbete. Städning ingår. Försäljning på marknader kan också ingå i arbetsuppgifterna om du är rätt person – har du arbetat med att sälja produkter på mathantverksdagar och marknader söker jag även någon som kan representera Husmor Lisa väl.

Körkort är ett plus men ingen nödvändighet för alla tjänster.

Kontakta mig på lisa@husmorlisa.se med en ansökan och CV om du är intresserad.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.