Företagsaktiviteter

Välkommen till Fine Home Dining på Resarö. Hit tar ni er med båt på en halvtimme/timme från Stockholm city och går i land på vår egen brygga. Det är 35 minuter med bil från stan. Vi tar emot grupper på 5-15 personer på exklusiva middagar i vår matsal eller aktiviteter, se nedan. Detta är ett vackert hem där ni äter med utsikt över vattnet åt alla håll. Lisa lagar sin goda mat, berättar om matlagning och drar en och annan historia. Välkomna med er förfrågan.

Matlagningsaktivitet – Släpp lös husmodern inom dig!

I vår mat- och trädgårdsstudio skördar vi örter & grönsaker i trädgården och lagar mat tillsammans i lantköket med havet rakt utanför. Lisa och andra kockar i hennes nätverk håller matlagningskurser för ditt sällskap. Vi lär oss bland annat att torka kryddor, stycka och steka perfekt kött, röka på träflis, bryna smör samt göra en perfekt majjo. Andra aktiviteter är vinprovning med mat, ölbryggning, fiska från bryggan, ostkurs med lokala ostmakerskan eller skörda i skogen.

Drinkblandning på terrassen

Något för vår och sommar. Vi plockar örter, bär och frukt i trädgården. Ni delas in i lag. Lisa berättar lite om naturen, örter, antioxidanter och varför vi ska äta vissa färger och former. Utifrån detta skapar ni drinkar med en tanke bakom. Jury är Lisa och därefter utses en vinnare. Alla drinkar blir vackra och goda. Kul inledning på en härlig middag på Fine Home Dining.

Hideaway i naturen

Hemma hos i jugendvillan från 1905 har ni en intagande utsikt rakt över trälhavet åt alla håll. Ni kan sitta vid vattnet på bryggan och se solen gå ned i havet. Vi kan ordna örtbehandling eller massage med erfaren massageterapeut på bryggan om ni vill ha wellness-aktiviteter. Vi kan också med samarbetspartners ordna båtturer, vattenskoter eller andra aktiviteter

Foto 2020-06-27 21 55 14
IMG_0866

Den stora festen vid vattnet

På vår tomt finns en lång gräsmatta precis vid vattnet där vi kan sätta upp ett tält. Ett alternativ för den större festen med en fantastisk miljö. Inklusive solnedgång på sommaren. Anländ med stil med båt till vår brygga och stig iland direkt på festen. Vill be er observera att vi dock inte får spela musik i vårt etablissemang och reglerna säger att vi måste stänga 22.00. Varmt välkomna med er förfrågan.

För offert och bokning, ring 070 200 94 14 eller skicka ett mail till bokning@husmorlisa.se

Jag vill bara tacka dig ännu en gång för vår vistelse hos dig i tisdags. Samtliga deltagare var otroligt imponerade av din mat och inspirerade ditt värdskap och glödande personlighet. Du bjöd på en fantastisk och unik upplevelse som vi sent kommer glömma! – Företagsgäst april 2016