BUTIKEN MER ÖPPEN I DECEMBER – BESTÄLL JUL & NYÅRSMAT

20 nov BUTIKEN MER ÖPPEN I DECEMBER – BESTÄLL JUL & NYÅRSMAT

Jag håller extra öppet i butiken under december!

Onsdag-lördag 11-16 varje dag

Jag har extra öppet inför jul för att du ska kunna handla härliga, lokalproducerade maträtter, julklappar och korgar.

Jag har god julmat, lokala ostar, charkuterier på lokala råvaror, hemrökt lax, smör, hemkokt chutney, marmelader, rödkål och förstås Resaröketchup, fina klappar, kakor, godsaker och mycket annat gott! Butiken ligger inne i mitt kök, så välkommen att knacka på dörren.

Du kan också beställa Husmor Lisas julmat för leverans den 20 och 21 december, se listan här:

http://husmorlisa.se/catering/jul-nyarsmat/

Ett par förslag på lyxiga nyårsmenyer ligger under fliken Catering, kontakta mig för förslag.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.