Arbeta hos Husmor Lisa

14 okt Arbeta hos Husmor Lisa

Arbeta på Husmor Lisa Rök & Kök

Husmor Lisa är ett växande matföretag på Resarö. Vi driver finare restaurang, catering och tillverkar småskaligt mathantverk. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och behöver nu förstärka.

Projektledare/marknadsförare

Projektledning, planering och införsäljning av cateringuppdrag, middagar och företagsevent samt kontakt med kunder. Du har ansvar för företagets marknadsföring exempelvis texter, enklare lay-out, etiketter till produkterna samt planera marknadsaktiviteter. Både planering och praktiskt hands-on-arbete ute på matevent och marknader ingår. Du organiserar matsalen och gör fint inför kundernas besök (duka, blommor etc) samt serverar.

 

Jag söker dig som har erfarenhet från restaurang eller eventbranschen professionellt i någon form och vill bli en del av ett växande matföretag. Du är driven och gillar att organisera och bygga rutiner. Du är social, dvs van att ta kunder och människor. Vi är ett litet familjeföretag vilket ställer krav på ett rörligt sinne. Erfarenhet av logistik, leveranser och produktionsplanering är ett plus. Tjänsten är heltid, alternativt kan deltid diskuteras. Obekväma arbetstider förekommer enligt schema.

Kock & serveringspersonal till Husmor Lisas julbord

Husmor Lisa Rök och Kök har hela december ett mycket populärt hantverksmässigt julbord i villan precis vid vattnet på Resarö. Vi har 20 platser och arbetar uteslutande med lokala och egenodlade råvaror. Vi söker nu extrapersonal, kock och servis, för julbordet som pågår från 27 november till och med 22 december. Möjlighet att arbeta deltid eller heltid.

Maila ansökan på lisa@husmorlisa.se eller ring mig på 0702009414.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.