HUSMOR LISA ÖPPNAR UPP JULMIDDAG – OCH BÖRJAR PÅ NYTT JOBB

21 okt HUSMOR LISA ÖPPNAR UPP JULMIDDAG – OCH BÖRJAR PÅ NYTT JOBB

HUSMOR LISA ÖPPNAR UPP JULMIDDAG – OCH BÖRJAR PÅ NYTT JOBB

Lisa Lönner, Husmor Lisa, som driver hemmarestaurangen Fine Home Dining på Resarö, anställs på deltid som trendspanare och PR-strateg på Prat PR. På byrån kommer Lisa att arbeta med kunder inom mat, gastronomi, hälsa och hållbarhet. Parallellt med uppdraget som konsult har Lisa startat igång sin restaurangverksamhet.

Lisas Fine Home Dining med matstudio på Resarö har återuppstått och blomstrat under Coronatiden. Under våren 2020 har Lisa också tävlat i Årets Kock. Lisa Lönner, som före kockyrket, är mångårig PR-konsult och trendspanare ser att en deltidstjänst på Prat PR passar perfekt då hennes kontaktnät och kunskaper om mat, vin, hållbarhet och gastronomi blir en tillgång.

–        Gabriella är en grym entreprenör som drivit Prat PR i 20 år med inriktning på mat, dryck och hälsa och hon har gått före i branschen. Jag är glad över att få del av hennes kunskap och det professionella teamet på byrån, och uppskattar att hon ser möjligheterna med att jag fortsatt driver Fine Home Dining, säger Lisa Lönner.

Samarbetet skapar en ömsesidig plattform för båda parter där Lisa kan utveckla sitt varumärke inom gastronomi med att bistå Prat PR:s kunder med sina gedigna kunskaper inom restaurang, hållbarhet och trender. Lisa ser många möjligheter att arbeta inom den nya och växande foodtech-sektorn med lösningar på planetens hållbarhetsproblem. Lisa har utvecklat en modell för framtidsspaningar inom mat, hälsa och hållbarhet som genomförts 2005, 2010 och 2015 och som parterna vill fortsätta med.

 

–        Vi ser verkligen fram emot att kunna dra utnyttja Lisas breda kompetens och nätverk inom gastronomi, mat och vinområdet för att ytterligare stärka vår position inom detta fokusområde, säger Gabriella Finnborg, VD på Prat PR.

 

Husmor Lisa kommer driva restaurangen vidare efter Corona-boosten. Husmor Lisas julbord återuppstår, i år i form av middag i sju serveringar med julsmaker och inläggningar från trädgården som gjorts denna aktiva sommar. Alla datum i december är öppna för sällskap och lördagar med restaurangbokning. Lisa gör en också matlagningsaktiviteter i sin matstudio, både på Resarö och i Stockholm city.

 

För mer information

Gabriella Finnborg, VD Prat PR, gabriella.finnborg@prat.se, eller 0708-64 44 15

Lisa Lönner, PR strateg, Prat PR, lisa.lonner@prat.se, eller 0702-00 94 14

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.